Contact

Ne puteti contacta pe e-mail la adresa naturatransilvaniei()yahoo.com sau puteti lasa un comentariu in formularul de mai jos. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!
----------
Sediu: Cluj-Napoca
C.I.F.: 30003807
IBAN: RO35 RNCB 0113 1270 3817 0001

3 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,
  In zona Salciua pe traseul sat Dumesti cruce albastra, cam la 500m de troita de unde se bifurca traseele (cascada vanatarile ponorului cu platoul Bedeleu,etc.)am semnalat o zona cu trecerea oprita-proprietate privata.Chiar acolo se afla si tabla cu Natura Transilvaniei arie protejata. In zona s-au ridicat podete de lemn pentru supravegherea animalelor salbatice, inclusiv cu camere de luat vederi si antene pentru transmiterea datelor.Aflandu-ne in zona am auzit impuscaturi si latrat de caini, chiar in aria protezata.
  Va rog sa ne spuneti daca stiti de aceasta situatie.
  Multumesc Edy

  RăspundețiȘtergere
 3. Dragi prieteni ai naturii, în intervalul 1-28 februarie 2018, vă adresăm rugămintea de a participa, în calitate de votanți, la competiția europeană Tree of the Year (Arborele Anului ) 2018, în cadrul căreia, în urma voturilor exprimate la nivel european, va fi desemnat Arborele European al Anului. România s-a înscris în concurs cu stejarul pedunculat Quercus robur L., din Cajvana, jud. Suceava. Site-ul european al concursului este: www.treeoftheyear.org. Regulamentul concursului prevede ca fiecare participant la vot să voteze câte doi arbori.
  Pe site-ul concursului, sunt prezentate imagini și detalii asupra fiecărui arbore înscris în competiția europeană.

  Pentru ca votul să fie valid, trebuie urmați pașii:
  bifăm 2 arbori preferați;
  în josul paginii, apăsăm pe comanda votează.

  Votați pe site-ul:
  European Tree of the Year – Vote

  Vă rugăm să distribuiti mesajul în rețeaua dumneavoastră!

  Environmental Partnership Association reserves the privilege to check if an e-mail address is used in line with the rules of the competition and if it is not, to delete such a vote
  TREEOFTHEYEAR.ORG
  European Tree of the Year
  Vote for the European Tree of the Year
  treeoftheyear.org
  În numele organizatorilor din România, vă mulțumim pentru sprijin.
  Conf.univ.dr. Gabriela Manea

  RăspundețiȘtergere