Contact

Ne puteti contacta pe e-mail la adresa naturatransilvaniei()yahoo.com sau puteti lasa un comentariu in formularul de mai jos. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!
----------
Sediu: Cluj-Napoca
C.I.F.: 30003807
IBAN: RO35 RNCB 0113 1270 3817 0001

6 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,
  In zona Salciua pe traseul sat Dumesti cruce albastra, cam la 500m de troita de unde se bifurca traseele (cascada vanatarile ponorului cu platoul Bedeleu,etc.)am semnalat o zona cu trecerea oprita-proprietate privata.Chiar acolo se afla si tabla cu Natura Transilvaniei arie protejata. In zona s-au ridicat podete de lemn pentru supravegherea animalelor salbatice, inclusiv cu camere de luat vederi si antene pentru transmiterea datelor.Aflandu-ne in zona am auzit impuscaturi si latrat de caini, chiar in aria protezata.
  Va rog sa ne spuneti daca stiti de aceasta situatie.
  Multumesc Edy

  RăspundețiȘtergere
 3. ME Conferences is organizing the 8th International Conference on Environment and Climate Change which is going to be held during November 22-23,2018 at Bucharest, Romania. We would like to invite you for Collaboration to our Conference. We will be glad to have you in our Conference . We will be waiting for your fruitful reply.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu stiu daca acest site mai este administrat de cineva sau daca se mai citesc postarile.
  As vrea sa semnalez faptul ca de cateva zile in zona Faget, 200 m dupa Vila Tușa pe Aleea Fragutei pe partea dreapra a padurii se taie copaci pt constructia unor case. Se pare că au aprobare pt ca padurarul a venit sa insemneze copacii care pot si taiati.
  Ceea ce se intampla acolo pare abuziv si poate ca ar fi bine ca cineva necorupt sa verifice. Stiu ca acea zona face parte dintr-o zone protejata si sper ca macar dvs sa puteti face ceva.
  Va multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna ziua,
  Unde aveti sediu in Cluj ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna ziua,
   Momentan nu avem sediu, ne puteti contacta la adresa de email naturatransilvaniei@yahoo.com sau tel. 0740051293...

   Ștergere