Implica-te!

Donează pentru Programul de Educație Montană Apuseni!


Dedicăm ediția aniversară Maraton Apuseni msg systems dezvoltării educației montane în zonele rurale din Apuseni, prilej cu care lansăm campania de strângere de fonduri pentru programul de educație montană despre care poți citi aici. Pentru a sprijini campania, direcționăm 10% din taxele de participare achitate în luna mai la maraton, semimaraton și cros către program.

OBIECTIVELE PROGRAMULUI DE EDUCAȚIE MONTANĂ ÎN ZONELE RURALE DIN APUSENI:
1. organizarea de cursuri, tabere, ateliere și activități educativ-sportive destinate comunității locale, în special copiilor și tinerilor din Apuseni
2. integrarea unei păduri seculare din zona Băișoara în rețeaua ariilor protejate din Apuseni
3. construcția unui centru de activități montane pe traseul Maraton Apuseni msg systems, cu o arhitectură inspirată de colibele tradiționale din zonă. 

Sprijina unul dintre proiectele noastre sau activitatea ANaT in general printr-o donatie in contul RO35 RNCB 0113 1270 3817 0001, deschis la Banca Comerciala Romana, sucursala Cluj-Napoca pentru Asociatia Natura Transilvaniei, CIF 30003807.


Va multumim anticipat!!!
---
 

 


Vineri 11 dec. 2015 am realizat o prima acțiune în cadrul Programului de educație montana în Apuseni, cauză a Maraton Apuseni msg systems lansata cu ocazia ediției de anul acesta. Astfel, copiii și profesorii școlilor din Băișoara și Muntele Băișorii au primit lunete, binocluri, lupe și microscoape pentru a fi folosite în cadrul orelor de științe și pentru ieșirile în natura. Le-am explicat copiilor care este diferența intre aceste instrumente și cum poate fi observata natura prin fiecare dintre ele. De asemenea copiii au primit de la spiridușii moșului și mici cadouri în care, pe lângă dulciuri, fructe și rechizite, s-a aflat și câte un mic manual pentru recunoașterea arborilor din Romania pe care sperăm sa-l folosească în desele lor drumuri prin pădure.
__________________________________________________________________________________
Dupa cum probabil stiti, orice contribuabil, persoana fizica poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre o organizatie non-guvernamentala pentru sprijinirea activitatii acesteia.

Daca doriti sa ne sustineti activitatea puteti descarca aici un formular 230 completat cu datele Asociatiei "NATURA TRANSILVANIEI". Dupa completarea si cu datele dv., formularele trebuie depuse la Administratia Finantelor din localitatea in care domiciliati pana la data de 25 mai 2015.

Din impozitul aferent anilor 2011-2013, spre Natura Transilvaniei s-a directionat prin acest mecanism suma totala de aprox. 500 lei.

Va multumim si speram sa ne sustineti si anul acesta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu