joi, 13 martie 2014

Natura Transilvaniei, custode al ariilor protejate "Făgetul Clujului - Valea Morii"

Ne face plăcere să vă anunţăm că, în cadrul Sesiunii de atribuiri nr. 5 - Dec. 2013, Asociaţiei NATURA TRANSILVANIEI i-au fost încredinţate în custodie Situl Natura 2000 ROSCI0074 - “Făgetul Clujului – Valea Morii” împreună cu Rezervaţia Naturală 2.335 - „Făgetul Clujului”.

Am realizat o hartă cu contururile celor două arii protejate şi cateva puncte cunoscute din zonă pentru o orientare mai uşoară, o găsiţi mai jos. 


Informaţii mai detaliate despre ce valori naturale sunt protejate şi care sunt ameninţările la adresa acestora găsiţi in acest articol, publicat anul trecut: Făgetul Clujului - Valea Morii, arie naturală protejată, Sit "Natura 2000".

Un comentariu:

  1. In ambele zone pe care le aveti in custodie defrisarile sunt in floare.La fel si prezenta atv-urilor, a motocicletelor si depozitarea deseurilor din constructii.
    Din punct de vedere legal ,fiind custode,ar trebui sa faceti ceva pentru oprirea acestor practici. Oricum nu se respecta ce scrie pe panouri.Pe noi daca ne-au vazut ca fotografiem au venit cu drujbele dupa noi.Cu stima G.R.

    RăspundețiȘtergere